Düzyurt yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, yeni sezon öncesi 1. etap kampı için Erzurum'a gitti. Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bu nedenle sıkı çalışıyoruz.

Düzyurt yeni sezona hazırlanıyor
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, yeni sezon öncesi 1. etap kampı için Erzurum'a gitti.
 
Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bu nedenle sıkı çalışıyoruz. Hedefimize ulaşabilmek için sezon başlamadan hazır olmalıyız. Çalışmalarımıza Trabzon'da başlayıp Erzurum'da devam ediyoruz" dedi.
 
Erzurum'a 30 kişilik oyuncu kadrosuyla geldiklerini anlatan Ortakudaş, "Altyapıdan birkaç arkadaşımızı da aramıza aldık. Onları bir de 1. etap kampında görmek istiyorum. Kafamda 2 ya da 3 futbolcu transferi daha var fakat aceleci davranmayacağız. Öncelikle kamp döneminde futbolcularımın performansına bakacağım. İhtiyaç duymadığımız takdirde transfer yapmayacağız. Bu biraz da futbolcularımızın ortaya koyacakları performansa bağlı. Kadromuza son olarak Maltepespor'dan Çağlar Yıldırım'ı katmıştık. Zamanla ideal kadroyu oluşturacağız" diye konuştu.
 
Ortakudaş, önceki sezon 2. Lig'e acemice veda ettiklerini kaydederek, "Lige hazır halde girmemenin dezavantajını yaşamıştık. Şimdi ipleri daha sıkı tutuyoruz. Sezon içi sıkıntı yaşamamak için tüm sorunları sezon başında halletmiş olmamız gerekiyor. Dikkatli ve hazır olacağız" ifadesini kullandı.
 
Birlik Nakliyat Düzyurtspor, 6 günlük Erzurum kampının ardından 2.etap kampı içinde Nevşehir'e gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor