Düzyurt ve Arsinspor TFF'de kime oy verecek?

GENÇ'İN TERCİHİ ULUSOY Düzyurtspor başkanı Erdoğan Genç kulübü adına TFF Seçimlerinde delege olarak oy kullanacak.Genç TFF Seçimleri ile ilgili olarak haber61net’e yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören ismine sıcak bakmadığını ifade ederek” Biz Trabzonspo

Düzyurt ve Arsinspor TFF'de kime oy verecek?

GENÇ'İN TERCİHİ ULUSOY 

Düzyurtspor başkanı Erdoğan Genç kulübü adına TFF Seçimlerinde delege olarak oy kullanacak.

Genç TFF Seçimleri ile ilgili olarak haber61net’e yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören ismine sıcak bakmadığını ifade ederek” Biz Trabzonsporla birlikte hareket edeceğimizi başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na bildirmiştik. Ancak Trabzonspor’un durumunda şuan biraz belirsizlik var.Sn başkanda bize dönüp şöyle hareket edeceğiz demedi. Ben Yıldırım Demirören’i destekleyeceklerine ihtimal vermiyordum ama böyle duyumlar geliyor, basında da bu yönde haberler çıkıyor. Yani başkan bize ne Demirören’i destekleyeceğiz derse bizde kendilerine Halük Ulusoy’u destekleyeceğimizi söyleyeceğiz.  Eğer Trabzonspor Yıldırım Demirören’i desteklerse ben destek vermeyeceğim oyumu Haluk Ulusoy’a vereceğim.

ARSİNSPOR TRABZONSPOR İLE HAREKET EDECEK

Arsinspor başkanı Yaşar Küçük’de  TFF delegesi olarak Arsinspor adına yarınki genel kurulda oy kullanacak. Başkan Küçük TFF Genel Kurulunda Trabzonspor ile birlikte hareket edeceğini belirterek “Bizler Arsinspor olarak mütevazi bir kulübüz. Trabzonspor’dan yardım alan yardım bekleyen kulüpleriz. -Bir anlamda da onlara bağlıyız Biz Trabzonsporla birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz. Alınmış kararımız budur. Böyle de yapacağız. Trabzonspor Yönetimi neye karar verirse ben onlarla birlikte hareket edeceğim.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler