Düzyurt, Nazilli'yi eli boş göndermek istiyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtpsor, ligin 31. haftasında Trabzon’da konuk edeceği Nazilli Belediyespor’u eli boş göndermek istiyor.Ligde 3 haftadır kazanamayan Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile ligde son mağlubiyetini

Düzyurt, Nazilli'yi eli boş göndermek istiyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtpsor, ligin 31. haftasında Trabzon’da konuk edeceği Nazilli Belediyespor’u eli boş göndermek istiyor.

Ligde 3 haftadır kazanamayan Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile ligde son mağlubiyetini 25. hafta maçında Hatayspor önünde alan ve oynadığı son 5 maçın dördünden beraberlik ile ayrılan Nazilli Belediyespor’un mücadelesi her iki takım için de ayrı bir önem taşıyor. 

Durağan geçen haftaların telafisini yapmak istediklerini belirten Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, play-off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor’un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, azimli futbolları ile galibiyete uzanmak istediklerini kaydetti.

"Zor maç olacak ama biz işimize bakacağız. Kazanmak istiyoruz. Bilhassa evimizdeki maçları kazanmalıyız" diyen Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Şansız haftalar geçirdik. Net pozisyonları değerlendiremediğimiz maçlar oynadık. Dananın kuyruğunu bu maç ile koparmak istiyoruz. Maça iyi hazırlandık. Ortaya iyi bir mücadele koyacağız. Evimizde kayıp yaşamak istemiyoruz. İlk hedefimiz galibiyet olacak. Evimizde saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak, istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bu anlamda taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak. Bu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmamalarını isteyeceğim. Birlikten güç doğar. Hep birlikte 3 puanı sırtlayan taraf olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor