Dünya Şampiyonu Trabzonspor’lu!

Bireysel Paten Parkur Yarışlarında dünya şampiyonu olan Anthony, Trabzonsporlu. Formasını giyip tekrar şampiyonluk yaşamak istiyor.

Dünya Şampiyonu Trabzonspor’lu!
Alanya Belediyesi ve Dünya Paten Federasyonu tarafından düzenlenen, Trabzon Paten Kulübü’nün de katıldığı Uluslararası Paten ve Futins (patenle oynanan futbol) Koçluğu ve Hakemliği Seminerinde bir gerçek açığa çıktı.

24-30 Kasım tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Futins Dünya Şampiyonası’na başvurularını tamamlayan Trabzon Paten Kulübü eğitim ve seminer sürecine katılan diğer kulüp ve federasyon yetkilileri ile tanışma fırsatı buldu.

Başkan Hasan Adanur’un birebir sohbet ettiği dünya şampiyonunun Trabzonsporlu olduğu öğrenildi. Söz konusu kişi Futins eğitimleri için Fransa’dan gelen Anthony Avella Bireysel Paten Parkur Yarışlarında bir dünya şampiyonu. Kurduğu ve kendi takımı olan Fransa Takımı ise bir önce ki Dünya Kupası’nın Şampiyon takımı. Anthony Türkiye Futbol Ligi’nde Trabzonspor’u desteklediğini ifade ederek Bordo-Mavinin şampiyon olmasını çok arzuladığını söyledi.

“TRABZONSPOR FORMASI İLE KUPAYI KALDIRMAK!”

Anthony "Bu yıl umarım Finali Trabzon Paten Kulübü ile biz oynarız. Kim şampiyon olursa Trabzonspor forması giyip kupayı alır isteğinde bulundu ve biz şampiyon olursak kupayı Trabzonspor Formam ile kaldıracağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor