Dünya şampiyonu Trabzon'da

Danimarka'nın Herning kentinden düzenlenen Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Selçuk Çebi, memleketi Trabzon'da coşkuyla karşılandı. Trabzon Havalimanı'na saat 10.00 sıralarında İstanbul'dan gelen

Dünya şampiyonu Trabzon'da

Danimarka'nın Herning kentinden düzenlenen Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Selçuk Çebi, memleketi Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

Trabzon Havalimanı'na saat 10.00 sıralarında İstanbul'dan gelen uçaktan inen Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi'yi Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, öğrenciler ve çok sayıda kişi karşıladı. Trabzon Belediyesi'ne ait Mehter Takımı eşliğinde karşılanan Selçuk Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kazandığı madalyayı Türk Milleti'ne armağan ettiğini belirterek, "Madalyayı kazanmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu madalyayı Türk Milleti'nin duaları ile kazandım" dedi.

Çebi, yaptığı açıklamanın ardından kendisini karşılamaya gelen 37 günlük oğlu Yusuf ve eşi Kübra Çebi ile hasret giderdi. Madalyasını oğlu Yusuf'a takan şampiyon güreşçi daha sonra kendisini karşılamaya gelenler tarafından omuzlara alındı. Öğrencilerin de sevgi gösterileriyle karşıladığı Selçuk Çebi şehir turu attıktan sonra Trabzon Belediyesi'ne geldi. Selçuk Çebi'ye, Trabzon Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Neçip Sevinç, plaket ve altın takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor