Dünya Şampiyonası Trabzon'da

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının Trabzon’da yapılcağını açıkladı.Ayhan Pala 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının Trabzon’da yapılcağını aç

Dünya Şampiyonası Trabzon'da

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının Trabzon’da yapılcağını açıkladı.Ayhan Pala 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının Trabzon’da yapılcağını açıkladı. Trabzon şampiyonayı alabilmek için oylamada Fransa ve Malta ile yarıştı.Yapılan oylama sonucu Trabzon galip geldi. 2014 Dünya Liseler Arası Hentbol Şampiyonası Trabzon’da 8 salonda gerçkeleştirilecek.Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala yaptığı açıklamada ‘ Gerçekten çok önemli bir şampiyonayı Trabzon’a kazandırdık. Fransa ve Malta ile şampiyona için yarıştık.Önce Malta elendi  sonra şampiyonayı Fransa’nın elinden aldık. Şimdi Dünya Hentbol Federasyonundan bir yetkili Trabzon’a gelerek inceleme yapacak. Maçların 8 ayrı salonda oynması gerekiyor.Birde yedek salon lazım Trabzon bunun için uyugun bir kent. Salon açısından bir sıkıntımız yok. 30 ülkeye mesup bayan ve erkek hentbolcular Trabzon’a  gelecek.Yaklaşık 2000 civarında sporcu ve yöneticinin Trabzon’a geleceğini tahmin ediyoruz. Trabzon bu işi alnının akıyla çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor