Dünya Şampiyonası Avni Aker'de...

  FIFA, 2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından adaylık dosyasında yer alan şehirler için incelemelerde bulunuyor.FIFA heyeti, ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle b

Dünya Şampiyonası Avni Aker'de...

 

 FIFA, 2013 yılında düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliğine karar verilmesinin ardından adaylık dosyasında yer alan şehirler için incelemelerde bulunuyor.

FIFA heyeti, ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle birlikte Trabzon'a gelerek Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemeler yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda da incelemeler gerçekleştirecek heyet, yarın da Rize'ye gidecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, Türkiye'nin 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası gibi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek, ''Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde maçların yapılıyor olması bu konuda önemli bir avantaj. Heyetin de ilk izlenimleri olumlu. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak kentlerden birinin de Trabzon olacağını düşünüyoruz'' dedi.

FIFA heyetinin Trabzon ve Rize'nin yanı sıra Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa ve Şanlıurfa'da da incelemeler gerçekleştirecekleri bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor