Dünya Kupası'nda peş peşe istifalar!

Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nda G ve H Grubu'nun son maçları öncesinde Fildişi Sahili, İtalya, İran, Japonya ve Honduras'ın teknik direktörleri görevini bıraktı. İLK İSTİFA LAMOUCHI'DEN GELDİ İlk istifa, C Grubu'nun son maçında Yunanista

Dünya Kupası'nda peş peşe istifalar!
Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nda G ve H Grubu'nun son maçları öncesinde Fildişi Sahili, İtalya, İran, Japonya ve Honduras'ın teknik direktörleri görevini bıraktı.
 
İLK İSTİFA LAMOUCHI'DEN GELDİ
 
İlk istifa, C Grubu'nun son maçında Yunanistan'a yenilerek kupanın dışında kalan Fildişi Sahili'nin Fransız çalıştırıcısı Sabri Lamouchi'den geldi. Lamouchi'yi, sonuncusu 2006'da olmak üzere Dünya Kupası'nı 4 kez kazanan D Grubu'ndaki İtalya'nın elenmesi sonrası Cesare Prandelli izledi.
 
İSTİFA SAYISI 5'E ÇIKTI
 
F Grubu'nu galibiyetsiz tamamlayan İran'ın başındaki Portekizli Carlos Queiroz, 3 maçında da galibiyet alamayan C Grubu ekibi Japonya'nın İtalyan teknik direktörü Alberto Zaccheroni ve E Grubu'ndaki 3 maçını da kaybeden Honduras'ın Kolombiyalı teknik direktörü Luis Suarez'in de istifa etmesiyle iki haftalık periyotta görevini bırakan teknik adam sayısı 5'e çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor