Dünya Kupası'nda büyük sürpriz!

Dünya Kupası D Grubu'nda lider Kosta Rika ile iddiası kalmayan İngiltere karşı karşıya geldi. Mineirao Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 0-0 berabere bitti ve Kosta Rika, B Grubu'ndan lider olarak çıkmayı başardı.Daha önce Uruguay ve İtalya'yı deviren Kost

Dünya Kupası'nda büyük sürpriz!

Dünya Kupası D Grubu'nda lider Kosta Rika ile iddiası kalmayan İngiltere karşı karşıya geldi. Mineirao Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 0-0 berabere bitti ve Kosta Rika, B Grubu'ndan lider olarak çıkmayı başardı.

Daha önce Uruguay ve İtalya'yı deviren Kosta Rika, İngiltere ile berabere kalarak 7 puanla grubu ilk sırada tamamladı. Kosta Rika, Dünya Kupası tarihinde ilk kez gruplarda zirveyi elde ederek tarihi bir başarının altına imza attı. İngiltere ise 1 puanla 2014 Dünya Kupası'na veda etti.

D Grubu'ndan lider çıkan Kosta Rika, bir sonraki turda Kolombiya, Fildişi Sahili, Japonya ve Yunanistan'ın yer aldığı C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan ülke ile karşılaşacak.

İTALYA DA VEDA ETTİ

Dünya Kupası D Grubu son maçında İtalya ile karşılaşan Uruguay, tecrübeli savunmacı Diego Godin'in golüyle rakibini 1-0 yenerek son 16'ya kaldı ve İtalya'yı turnuva dışına itti.

Uruguay karşısında beraberlik ve galibiyet halinde son 16'ya kalacak olan İtalya, 59. dakikada 10 kişi kaldığı rakibi karşısında skoru koruyamayınca turnuvaya veda etti ve evine döndü.

Luis Suarez'in savunma oyuncusu Chiellini'yi ısırdığı ve Marchisio'nun 59. dakkada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldığı maçta Uruguay'a galibiyeti getiren golü 81. dakikada Diego Godin kaydetti.

Golden sonra beraberlik için bastıran İtalya aradığı golü bulamayınca Uruguay grubu ikinci sırada tamamladı ve lider Kosta Rika ile birlikte son 16'ya kalan takım oldu.

İtalya ise sürpriz bir şekilde grup sonuncusu İngiltere ile birlikte Brezilya'ya veda etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor