Dünya Kupasına son 4 Bilet

Güney Afrika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na Avrupa'dan gidecek olan son 4 takım, baraj maçlarının ardından belli olacak. Cumartesi oynanan ve son derece çekişmeli geçen maçların ardından Çarşamba akşamı oynanacak ikinci maçlarla birlikte final bilet

Dünya Kupasına son 4 Bilet
Güney Afrika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na Avrupa'dan gidecek olan son 4 takım, baraj maçlarının ardından belli olacak.

Cumartesi oynanan ve son derece çekişmeli geçen maçların ardından Çarşamba akşamı oynanacak ikinci maçlarla birlikte final biletleri sahiplerini bulacak. Ayrıca, Afrika'da da çok kritik bir maç oynanacak.

İŞTE MAÇLARIN PROGRAMI

Çarşamba akşamının ilk mücadelesinde Ukrayna, saat 20.00'de başlayacak maçta 0-0'ın rövanşında Yunanistan'ı ağırlayacak.

Saat 21.45'te başlayacak 2 mücadelede ise Sloveya, Rusya'yla; Bosna Hersek de Portekiz'le karşı karşıya gelecek. İlk maçlarda Rusya, Slovenya'yı 2-1; Portekiz de Bosna Hersek'i 1-0 mağlup etmişti.

Avrupa'dan Dünya Kupası'na gidecek son takımı belirleyecek Fransa-İrlanda maçı ise saat 22.00 başlayacak. Fransa, ilk maçta deplasmanda rakibini Nicolas Anelka'nın attığı golle 1-0 yenmişti.

AFRİKA'DA KRİTİK MAÇ

Afrika Kıtası'ndan Dünya Kupası'na katılacak son takım ise Mısır ile Cezayir arasında oynanacak karşılaşmayla belli olacak. Saat 19.30'da başlayacak maç, tarafsız sahada, Sudan'da oynanacak.

URUGUAY KUPAYA GİDEBİLECEK Mİ?

Play-off heyecanının yaşanacağı bir diğer maç ise Uruguay ile Kostarika arasında... ilk maçta rakibini deplasmanda 1-0 yenen Uruguay, saat 01.00'de başlayacak mücadelede de avantajını koruyarak Dünya Kupası'na katılmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler