Dünya futbolcu Filiz'i konuşuyor

Eski Türkiye Bayanlar Futbol Milli Takımı oyuncusu olan ve Almanya’daki "Tatort" adlı polisiye dizide, öldürülen bir bayan futbolcuyu canlandıran Filiz Koç, Alman televizyon kanalı Sky’da spor haberlerini sunacak.Sky Yönetim Kurulunun spordan sorumlu üyes

Dünya futbolcu Filiz'i konuşuyor

Eski Türkiye Bayanlar Futbol Milli Takımı oyuncusu olan ve Almanya’daki "Tatort" adlı polisiye dizide, öldürülen bir bayan futbolcuyu canlandıran Filiz Koç, Alman televizyon kanalı Sky’da spor haberlerini sunacak.

Sky Yönetim Kurulunun spordan sorumlu üyesi Carsten Schmidt, bu konuda yaptığı açıklamada, Koç’un büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, bu nedenle kendisine böyle bir imkan verdiklerini ve kendisini spor sunuculuğu konusunda da geliştireceklerini söyledi. Koç da "Bu benim için, heyecanla beklediğim büyük bir görev" şeklinde konuştu. Hannover ve Galatasaray takımlarında daha önce profesyonel futbolcu olarak oynayan Koç, 2 kez de Türk Milli Takımı için sahaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler