Dünya devine 19'luk orta saha

Barcelona forması giyen Cesc Fabregas'ın renklerine bağlayan, Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'nın transferini açıklayan Chelsea, genç bir oyuncuyu da bünyesine kattı.Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hajduk Split forması giyen 19 yaşındaki or

Dünya devine 19'luk orta saha

Barcelona forması giyen Cesc Fabregas'ın renklerine bağlayan, Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'nın transferini açıklayan Chelsea, genç bir oyuncuyu da bünyesine kattı.

Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hajduk Split forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mario Pasalic'in transfer edildiği duyuruldu.

Sözleşme süresi ve transferin mali detayları hakkında bilgi verilmezken, Hırvatistan 21 Yaş Altı Milli Takımı'ndan da forma giyen ve Hırvatistan'ın 30 kişilik Dünya Kupası ön kadrosunda da yer edinen Pasalic'in görüşleri paylaşıldı.

Pasalic, "Çok mutluyum çünkü artık Chelsea'nin oyuncusuyum. Antrenman sahasından çok etkilendim ve Hajduk'taki herkese teşekkür etmem gerekiyor. Bu, kariyerimdeki yeni bir başlangıç. Orta saha oyuncusuyum, favori futbolcum Frank Lampard ve Chelsea'nin futbolcusu olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor