Dünya devinden dev transfer atağı!

Barcelona, rakibini ısırdığı için FIFA tarafından 4 ay futboldan men edilen Liverpool'lu Suarez'i almak için tüm imkânları zorlayacak. Katalan ekibi, Uruguaylı forvete destek olup, bonservisini de ucuza kapatmayı planlıyor.İngiltere Premier Ligi'nde Liver

Dünya devinden dev transfer atağı!

Barcelona, rakibini ısırdığı için FIFA tarafından 4 ay futboldan men edilen Liverpool'lu Suarez'i almak için tüm imkânları zorlayacak. Katalan ekibi, Uruguaylı forvete destek olup, bonservisini de ucuza kapatmayı planlıyor.

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool formasıyla geçen sezon harika bir performans gösteren Luis Suarez'in parlayan yıldızı, Uruguay formasıyla İtalya maçında Chillieni'yi ısırmasıyla bir anda sönmüştü. FIFA tarafından 9 milli maç ve 4 ay da futboldan men cezası alan Suarez'in bir süre sahalardan uzak kalacak olmasına rağmen, transferdeki yıldızı hiç sönmüyor. Daha önce Real Madrid'in 80 milyon Euro'yu gözden çıkardığı 27 yaşındaki forvet için bir başka İspanyol devi Barcelona'nın ısrarcı olduğu belirtildi. Önceki gün Chiellini'yi ısırdığını sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki sayfasından açıklayan ve rakibinden de özür dileyen tecrübeli oyuncunun fiyatını düşürmek için Katalan ekibinin yeni bir planı olduğu bildirildi.

Kosova teklifini yaptı
Barça'nın, Suarez'e hem destek çıkmak hem de cezasını düşürmek için onu savunacağı, bonservisini de 60 milyon Euro ödeyerek almaya çalışacağı öğrenildi. Son ısırma olayının ardından Twitter'daki 300 bin takipçisini kaybeden yıldız oyuncuya bir talip de Kosova'dan çıkmıştı. FIFA'ya üye olmayan ülkenin Hajvalia kulübü, Liverpool'un 13 maçını kaçıracak olan Suarez'i haftalık 1.500 Euro'ya kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor