Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı. Paşa'nın gollerini 33. dakikada Donk ve 37. dakikada Oscar Scarione kaydetti. Antep'in golleri ise 30. dakikada Mustafa, 45'te ise Medunjanin'den geldi.
Öte yandan Kasımpaşa son 9 deplasmanından 1 mağlubiyet, 8 beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Kasımpaşa 40, Gaziantepspor ise 36 puana yükseldi.
Düellodan kazanan çıkmadı
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı. Paşa'nın gollerini 33. dakikada Donk ve 37. dakikada Oscar Scarione kaydetti. Antep'in golleri ise 30. dakikada Mustafa, 45'te ise Medunjanin'den geldi.Öte
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir