DSİ Karadenizspor iddialı

DSİ Karadenizspor'un Genel Kaptanı Çubukcu net konuştu: "Altın değerinde bir 3 puan olacak!"

DSİ Karadenizspor iddialı

DSİ Karadenizspor'un Genel Kaptanı, eski profesyonel futbolcu Olcay Çubukcu, 1461 maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

OYUNCULARIMIZA VE TEKNİK HEYETE GÜVENİYORUZ

Trabzon'da spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan eski profesyonel futbolcu ve DSİ Karadenizspor'un genel kaptanı Olcay Çubukcu, BAL liginde Pazar Günü Ahmet Suat Özyacı stadında karşı karşıya gelecekleri lider 1461 Trabzon maçı öncesi, önemli açıklamalarda bulundu. Saat 13:00'da başlayacak olan maç öncesi Çubukcu, "Biz genç ve dinamik bir takımız. Oyuncu grubumuza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır. Sahada her zamanki gibi aslanlar gibi mücadele edeceğiz" dedi.

ALTIN DEĞERİNDE BİR 3 PUAN!

Çubukcu, "Bölgesel Amatör Ligde Trabzon'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Şuan 3. Sıradayız ve liderle aramızda 3 puan var. Bu maçı kazanıp, altın değerinde bir 3 puan almak istiyoruz. Ben DSİ camiasını ve tüm taraftarlarımızı Pazar günü stada bekliyorum. Çok zevkli bir maç olacağı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor