Drogba Türkiye'ye geliyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin forvet oyuncusu Didier Drogba, A Milli Takımı'nın gelecek hafta evinde Fildişi Sahilleri ile yapacağı özel maç için aday kadroya çağrıldı. Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Drogba, 11 Şubat Salı g

Drogba Türkiye'ye geliyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin forvet oyuncusu Didier Drogba, A Milli Takımı'nın gelecek hafta evinde Fildişi Sahilleri ile yapacağı özel maç için aday kadroya çağrıldı.

Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Drogba, 11 Şubat Salı günü İzmir'de Fildişi Sahilleri Milli Futbol Takımı ile yapılacak özel maçın aday kadrosunda yer aldı.

Sakatlıkları nedeniyle bir yılı aşkın süredir ilk kez milli takıma çağrılan Drogba'nın yanı sıra Arsenal'den Kolo Toure ve Emmanuel Eboue ile Tottenham Hotspur'den Didier Zokora da aday kadroda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor