Dozer Cemil için hatıra ormanı

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Trabzonsporlular Birliği Bordomavi Net'in işbirliğiyle, ''Dozer'' lakaplı bordo-mavili futbolcu Cemil Usta anısına Gümüşhane'de hatıra ormanı kuruldu. Trabzon-Gümüşhane kara yolunun Zigana Dağı geçidinde ormanlık alanda dü

Dozer Cemil için hatıra ormanı

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Trabzonsporlular Birliği Bordomavi Net'in işbirliğiyle, ''Dozer'' lakaplı bordo-mavili futbolcu Cemil Usta anısına Gümüşhane'de hatıra ormanı kuruldu.

Trabzon-Gümüşhane kara yolunun Zigana Dağı geçidinde ormanlık alanda düzenlenen fidan dikim törenine, Trabzon Orman Bölge Müdürü Ahmet İpek, KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Turna, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Cemil Usta'nın oğlu Süleyman Usta, Trabzon, Maçka ve Torul Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Trabzon Orman Bölge Müdürü İpek, Cemil Usta'nın Trabzonspor'un yetiştirdiği değerli bir futbolcu olduğunu belirterek, onun adına orman tesis etmeye karar verdiklerini söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu da organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederek, ''Cemil Usta'yı örnek kişiliği ve sporculuğuyla takdir ediyoruz. Onun adını yaşatmak, gelecek nesillere ve Trabzonsporlulara yakışır bir davranıştır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler