Dostluk Maçında Kavga!

Üniversiad Oyunları'na hazırlanan Basketbol Milli Takımı'nın, Bosna Hersek ile Ankara'da oynadığı özel maçta istenmeyen görüntüler yaşandı, basketbolcular birbirine girdi.Tayland'ta yapılacak Üniversiad Oyunları'na hazırlanan Basketbol Milli Takımı'nın dü

Dostluk Maçında Kavga!

Üniversiad Oyunları'na hazırlanan Basketbol Milli Takımı'nın, Bosna Hersek ile Ankara'da oynadığı özel maçta istenmeyen görüntüler yaşandı, basketbolcular birbirine girdi.

Tayland'ta yapılacak Üniversiad Oyunları'na hazırlanan Basketbol Milli Takımı'nın dün Bosna Hersek A Milli Takımı ile Ankara'da oynadığı özel maçta tekme ve yumruklar konuştu.

 Karşılaşmanın ikinci periyodunun son dakikasında rakip takım oyuncusuna savunma yapan Caner Şentürk, Sasa Vasilijeviç'in boğazına dirsek atmasına tapki gösterdi.

Bosnalı oyuncu bunun üzerine topu sporcumuzun üzerine fırlattı ve ortalık bir anda karıştı. İki takım oyuncuları tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Antrenörler ve görevlilerin araya girmesiyle yaşanan ardebe sona erdi. Maçı Bosna 96-71 kazandı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor