Dostluk derbisi iptal edildi

Futbol Federasyonu dün öğleden sonra, resmi internet sitesinden bir duyuru yayınlayarak, dostluk derbisinin yarın akşam saat 20.45'te yapılacağını açıkladı. Sonrasında ise UEFA'dan sürpriz bir yazının federasyona gönderildiği ortaya çıktı. UEFA, yarın akş

Dostluk derbisi iptal edildi
Futbol Federasyonu dün öğleden sonra, resmi internet sitesinden bir duyuru yayınlayarak, dostluk derbisinin yarın akşam saat 20.45'te yapılacağını açıkladı.

Sonrasında ise UEFA'dan sürpriz bir yazının federasyona gönderildiği ortaya çıktı. UEFA, yarın akşam, İstanbul'da bir gün sonra yapılacak UEFA Kupası finalinin gala gecesi düzenleneceğinden, G.Saray-F.Bahçe karşılaşmasının oynanmasının doğru olmayacağını açıklandı. Yazıda, karşılaşmanın ileri bir tarihte oynanmasının daha doğru olacağı kaydedildi.

Bu gelişme üzerine Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı ileri bir tarihe alacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler