Dos Santos direkten dönmüş!

Haber61/Spor servisi -  Karadeniz’in sesi gazetesinin haberine göre; Belhanda’nın transferi için uzun bir süre Dinamo Kiev’le pazarlık yapan ancak Ukrayna temsilcisinin 11 milyon euroluk bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine rotasını İspanya’ya çeviren

Dos Santos direkten dönmüş!

Haber61/Spor servisi -  Karadeniz’in sesi gazetesinin haberine göre; Belhanda’nın transferi için uzun bir süre Dinamo Kiev’le pazarlık yapan ancak Ukrayna temsilcisinin 11 milyon euroluk bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine rotasını İspanya’ya çeviren bordo mavililer kulübün Meksikalı futbolcusu Dos Santos'un transferi için Villarreal’e resmi teklif sunduğu ve pazarlıkların bir süre devam ettiği öğrenildi.

Belhanda’nın transferi için 7 milyon euroluk transfer bütçesi belirleyen bordo mavili yönetim, Dinamo Kiev’den gelen olumsuz cevap üzerine Dos Santos için Villarreal’in kapısını çaldığı ancak 7 milyon euroluk bu teklifin geri çevrildiği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler