"Dönüm maçımız olacak"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da teknik direktör Hayri Tekelioğlu, bu maçın kendileri için dönüm maçı olduğunu söyledi. Tekelioğlu, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini belirterek, “B

"Dönüm maçımız olacak"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da teknik direktör Hayri Tekelioğlu, bu maçın kendileri için dönüm maçı olduğunu söyledi.

Tekelioğlu, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini belirterek, “Bu hafta Perşembe günü oynamamız gereken Pazarspor maçı Pazar gününe alındı. Takım olarak bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Eksiğimiz yok, bu maçın hazırlıklarını tam kadro olarak sürdürüyoruz” dedi.

Pazarsor maçının kendileri için çok büyük önemi olduğunu ifade eden Tekelioğlu, “Pazar maçı bizler için dönüm maçı, ligde var olma maçı. Kazanırsak çok şey kazanacağımzıın bilincindeyiz. Kaybetmeyi kesinlikle aklımızın ucundan geçirmiyoruz. Kesinlikle kayıpsız atlatmamız gereken bir karşılaşma. İyi ve yeni bir kadro kurduk, uyum sorunu da yavaş yavaş aştığımıza inanıyorum. Arsinspor daha da iyi olacaktır. Takım olma yolunda önemli adımlar attık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor