Domuz gribi şampiyona erteletti

Türkiye'de ülke genelinde yaşanan domuz gribi salgını Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 21-22 Kasım tarihlerinde Kayseri'de yapılması planlanan Salon Türkiye Kupası yarışları Aralık ayına erteletti. Türkiye'de ülke genelinde yaşanan

Domuz gribi şampiyona erteletti
Türkiye'de ülke genelinde yaşanan domuz gribi salgını Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 21-22 Kasım tarihlerinde Kayseri'de yapılması planlanan Salon Türkiye Kupası yarışları Aralık ayına erteletti.

Türkiye'de ülke genelinde yaşanan domuz gribi salgını, sporda turnuva ertelenmesine neden oldu.

Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 21-22 Kasım tarihlerinde Kayseri'de yapılması planlanan Salon Türkiye Kupası yarışları Aralık ayına ertelendi.

Federasyondan yapılan açıklamada, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilecek olan turnuvanın, 5-6 Aralık tarihlerine ertelendiği ve Kayseri yerine Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yapılacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler