Doğan'ın Önceliği Orhan

Galatasaray'ın hafta içinde gözden çıkardığı Orhan Ak, Necati Ateş ve Hasan Kabze üçlüsünden birinin Trabzonspor'a gelmesine kesin gözü ile bakılıyor...Teknik direktör Doğan ısrarla Orhan Ak'ı isterken, bordo mavili yönetimin ilk tercihi Necati. Ayrıca bo

Doğan'ın Önceliği Orhan

Galatasaray'ın hafta içinde gözden çıkardığı Orhan Ak, Necati Ateş ve Hasan Kabze üçlüsünden birinin Trabzonspor'a gelmesine kesin gözü ile bakılıyor...

Teknik direktör Doğan ısrarla Orhan Ak'ı isterken, bordo mavili yönetimin ilk tercihi Necati. Ayrıca bonservis bedeli düşük tutulan Hasan Kabze de listede.

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Orhan Ak, Necati Ateş ve Hasan Kabze üçlüsünden birinin Trabzon'a gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. Yeni sezon öncesi Adnan, Jabi, Serkan Balcı ve Tolga Seyhan gibi isimleri kadrosuna katan bordo mavili kulüp, bir kez daha atağa kalkmaya hazırlanıyor.

Transferde taraftarının beklentilerini tam olarak karşılayamayan Karadeniz ekibi, rotayı sarı kırmızılı kulüple yolları ayrılan yıldız futbolculara çevirdi.

Hangisini alsak

Ancak kadrosunu tek bir oyuncuyla takviye etmeyi düşünen Trabzonspor'da bu ismin hangisi olacağı henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Ziya Doğan, yönetime Orhan Ak'ın alınması için baskı yaparken, yöneticiler ise öncelikle golcü Necati Ateş'i transfer etmeyi düşünüyor.

Ayrıca bir başka hücum oyuncusu Hasan Kabze'nin bonservis bedelinin düşük olması da bordo mavili yönetimin bu futbolcuyu da düşünmesine neden oluyor.

Doğan'ın önceliği

Buna karşılık, savunmasının stoper ve sol bek mevkilerinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan Doğan'ın, Orhan Ak transferinde ısrarcı olduğu bildiriliyor.

Tecrübeli teknik adamın, Tolga Seyhan'ın Shakhtar Donetsk'ten geri alınmasına karşın, Stepanov'un Porto'ya satılması, Risp'in de sakatlıktan bir türlü kurtulamaması nedeniyle yaşadığı önemli bir sorunu bu şekilde gidermeyi planladığı belirtiliyor.

Spor 3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler