Doğan'ın adı stada verilemedi

Küçükçekmece Belediyesi, ilçeye bağlı Fatih Mahallesi Dış Kumsal mevkii 12 pafta 2242 parselde kayıtlı bulunan Metin Oktay Stadı'nın isminin Hasan Doğan Stadı olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak belediyenin herhangi bir sorumluluğu bulunmadığını bildi

Doğan'ın adı stada verilemedi
Küçükçekmece Belediyesi, ilçeye bağlı Fatih Mahallesi Dış Kumsal mevkii 12 pafta 2242 parselde kayıtlı bulunan Metin Oktay Stadı'nın isminin Hasan Doğan Stadı olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak belediyenin herhangi bir sorumluluğu bulunmadığını bildirdi.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sözkonusu stadın intifa hakkının 11.10.2005 tarih ve 1646-989 sayılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile 10 yıl süreyle Küçükcekmece Belediyesi'ne bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
“Küçükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi Dış Kumsal mevkii 12 pafta 2242 parselde kayıtlı bulunan Metin Oktay Stadı'nın isminin Hasan Doğan olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak belediyemizin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Sözkonusu stadın intifa hakkı 11.10.2005 tarih ve 1646-989 sayılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile 10 yıl süreyle belediyemize bırakılmıştır. Halihazırda Küçükçekmece Spor Kulübü'nün kullanımında olduğundan Metin Oktay ismi, Hasan Doğan olarak bahsi geçen kulüp tarafından belediyemize bilgi verilmeden değiştirilmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Küçükçekmece Belediyesi'ne tahsisli söz konusu stadın ismi, belediyemizin bilgisi ve izni olmadığı halde Küçükçekmece Spor Kulübü tarafından değiştirilmiştir. Anılan stadın adının değiştirilmesine dair belediyemizin bir kararı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili yazılan yazılarda Türk sporuna hizmet etmiş iki önemli ismin yıpratılmasından dolayı belediyemiz son derece üzgündür. Yetkisi ve hakkı olmadan isim değişikliği yapan Küçükçekmece Spor Kulübü'ne stadın adının bulunduğu tabelanın eski haline getirilmesi hususu tebliğ edilmiş ve ismin tekrar Metin Oktay olarak düzeltilmesi sağlanmıştır. Stadın ismi Metin Oktay olarak anılmaya devam edecektir.”olarak anılmaya devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor