Doğan'dan Jet Gibi Açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması 11.00'da başladıZiya Doğan soruları almaya başladı…Transferle ilgili konuşmayacağını belirten Doğan, "Transferler takımı olumsuz etkiliyor

Doğan'dan Jet Gibi Açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması 11.00'da başladı
Ziya Doğan soruları almaya başladı…

Transferle ilgili konuşmayacağını belirten Doğan, "Transferler takımı olumsuz etkiliyor. Takımım lige hazır, yan etkenler rahat olmamızı olumsuz etkiliyor. Takım olarak lige hazırız. Bu saatten sonra tamamen takımımla ilgileneceğim. Zaman zaman bu hafta çok yıpratıldık, yürüyüşe takımın getirilmediği söylendi. Bazı köşe yazıları takımı götürmediğim yazıldıTamamen bunlar yalandır" dedi.

 

Mektup konusuna gülüp geçtiğini ifade eden Doğan, "Sadece gülüyorum, çok komik, bir arkadaşınız bir ajans kurdu, kendisini alkışlıyorum, buna gülüyorum. ve alkışlıyorum, çok güzel haber, düşündürücü olan önemli ajanslar bunu yazdı, aslı astarı olmadan yazdı. Bu kadar basit olmamalı,  evet mektup olayı var binlerce mektup bana geliyor. Asla odaya atılan mektup yok. Mektup posta ile geldi, kayıtlarda var, mektubu yazanla çok iyi dostum. Beni eleştirdiğini biliyorum, sohbet ettik, çay içtik.  Hocam ben yönetici arkadaşlardan duydum. Benim sana  yapacağım bir şey yok dedim. Sitelere bakmıyorum. Mektubu yazan arkadaşla iyi dost olduk. Haberi yazan arkadaş haberi bir iki  yönetici arkadaşımızdan aldığını ifade etti. Haberi Trabzonspolu yöneticiler verdi demiyorum. Ben çok rahatım, takımıma güveniyorum. Bazı çevreler beni taraftarla karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Hiçbir sorunum yok" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor