Doğan Savunmada Sıkıntılı

Trabzon'da savunmaya yeni formül Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, savunmada yine arayışlar içine girdi.Stoperlerin sakatlığı nedeniyle bir türlü ideal defans kurgusunu oluşturamayan Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, yeni düzenlemeye gid

Doğan Savunmada Sıkıntılı


Trabzon'da savunmaya yeni formül Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, savunmada yine arayışlar içine girdi.

Stoperlerin sakatlığı nedeniyle bir türlü ideal defans kurgusunu oluşturamayan Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, yeni düzenlemeye gidiyor. Tolga Seyhan'ın da yuvaya dönmesiyle tecrübeli hoca geri dörtlünün sağında Jabi'yi, göbekte Erdinç ve Tolga'yı, sol kanatta ise Tayfun Cora'yı deniyor.

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, savunmada yine arayışlar içine girdi. Özellik stoperlerin sakatlığı nedeniyle İntertoto Kupası maçlarında bir türlü ideal bir defans kurgusu oluşturamayan Doğan, Tolga Seyhan'ın da tekrar yuvaya dönmesinden sonra savunmada yeni düzenlemeye gidiyor. Tecrübeli teknik adam, sağ kenara Jabi, göbeğe Erdinç-Tolga Seyhan ve sol kenara Tayfun'u monte etmeye çalışıyor. Doğan, bordo-mavili takımın idmanlarında özellikle Tolga Seyhan ve Erdinç'i defansın göbeğinde denerken, sağ kulvarda Kayseri Erciyes'ten transfer edilen Jabi'yi, sol kanatta ise daha önce sağ çizgide oynayan Tayfun Cora'yı yerleştirerek yeni bir düzenleme yapacağının işaretini veriyor.

CEYHUN FORVETE TAKVİYE

Trabzonspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı ise, yeniden orta sahaya kaydırılacak. Galati maçında sağ bek olarak görev yapan deneyimli futbolcu, kısa bir süre sonra başlayacak ligde ise büyük bir ihtimalle orta sahada görev yapacak. Teknik direktör Doğan, Galati maçında sağ kanatta istediği randımanı alamadığı Serkan'ı orta alana yönlendirerek bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Tecrübeli hoca, Serkan'ı orta alanda oynatarak hem onun enerjisinden yararlanmak istiyor, hem de Hüseyin ve Ayman ile birlikte savunmanın önünde güçlü bir hat oluşturmanın yollarını arıyor. Doğan, orta alanda oyuna yön vermesi için Ceyhun'u ise forvetin hemen arkasında kullanmayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor