Doğan: Milli takımla görüşüyoruz

Teknik Direktör Ziya Doğan, Makedonya Milli takımıyla görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.Doğan, Karaman'da bugün yayın hayatına başlayan Gazete Anadolu'nun açılış kokteyline katıldı.Açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Doğan, futbolda

Doğan: Milli takımla görüşüyoruz

Teknik Direktör Ziya Doğan, Makedonya Milli takımıyla görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Doğan, Karaman'da bugün yayın hayatına başlayan Gazete Anadolu'nun açılış kokteyline katıldı.

Açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Doğan, futbolda şike iddialarıyla ilgili bir soru üzerine, bir futbol adamı olarak böyle bir konuyu konuşmanın bile kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Türk futbolunun yıllardan beri çok enteresan şeyler yaşadığını ifade eden Doğan, "Sadece üzüntüyle takip ediyoruz. Yorum yaparsak çok doğru olmaz. Henüz netleşmiş bir şey yok. Kararlar tam manasıyla çıksın, ondan sonra belki yorum yapabiliriz" dedi.

Doğan, Türkiye'nin Avrupa'nın 3-4 önemli futbol ülkesi arasında yer aldığını savunarak, şunları kaydetti:

"Türkiye liginin değeri inanılmaz derecede artmıştı. Biz Türk futbolundaki gelişmenin çok fazla farkında değiliz. Ama Türkiye dışında futbol seyrettiğin zaman bunu açık şekilde görebiliyorsun. Ligin trendinin yukarıya doğru çıktığı bir dönemde böyle bir olayın yaşanması gerçekten Türk futboluna çok zarar verdi. İnşallah biz bunu en az zararla atlatırız. Aksi halde bunun yansımaları zor olur. Avrupa kupaları için de zor olur. Aksini düşünmek istemiyorum. İnşallah atlatılır, Türk futbolu bir sıkıntı yaşamaz. Marka değeri aşağılara inmez. Çünkü biz buralara kolay gelmedik."

Kariyerine hangi takımda devam edeceği ile ilgili bir soru üzerine de Doğan, şöyle devam etti:

"Makedonya milli takımıyla görüşmelerim devam ediyor. Beni davet ettiler, stadı, şehri gezdim. Takımla ilgili düşüncelerimi anlattım. Adamlar gerçekten beni çok istiyor. Bunlar önceki konuştuğum insanlar. 5 kişi. Fakat 15 kişilik bir kadro var. Bu 15 kişilik kadronun yapacağı oylama sonucunda bir karar verecekler. Ben de çok istiyorum. Çünkü bir Türk teknik direktör Avrupa'da ilk kez milli takım düzeyinde çalışacak. Bunu çok istiyorum. Bank Asya'dan bir kaç teklif var. Onlara asla Bank Asya'yı düşünmediğimi söyledim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor