Doğan Maçı Yorumladı

UEFA İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2-1 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan maçı yorumladı

Doğan Maçı Yorumladı

UEFA İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2-1 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, 10 kişi kalmalarının ve 42 derecede sıcaklıkta maçı oynamalarının takımını olumsuz etkilediğini söyledi.

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Romanya deplasmanına en azından beraberlik için geldiklerini belirterek, ''Ancak 10 kişi kalmamız ve 42 derece sıcaklıkta maçı oynamamız bizi olumsuz etkiledi'' dedi. Olumsuzlara rağmen pozisyonlar bulduklarını dile getiren Doğan, ''Ancak rakibimize de pozisyon verdik. Rakip oldukça disiplinli oynuyor. Sezonu da erken açmaları daha hazır olmalarını sağladı. Her şeye rağmen 1-0 mağlup olmaktansa 2-1 mağlubiyeti tercih ederim. Bu nedenle bu sonuç beni memnun etti. Çünkü aşırı sıcakta eksik kalınca oyuncularım aşırı efor sarfetti. Buradan avantajlı dönüyoruz'' diye konuştu. Doğan, karşılaşmanın İspanyol hakeminin yönetiminin de iyi olduğunu sözlerine ekledi.

KARŞILAŞMA 3 KEZ DURDU

Trabzonspor ile FC Otelul Galati arasında yapılan karşılaşmanın sıcak havada oynanması her iki takım futbolcularını da olumsuz etkilerken karşılaşmanın İspanyol hakemi Cesar Muniz Fernandez, bu nedenle maçı 3 kez durdurdu. İspanyol hakem, 24, 64 ve 82. dakikalarda olmak üzere futbolcuların su içmesi için karşılaşmayı kısa sürelerle durdurmak zorunda kaldı. Stadionul Otelul Stadı'nda ışıklandırma olmadığından dolayı karşılaşma gündüz oynandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor