Doğan: Köyün delisi ilan edildim

Süper Lig'de yaşanan sürpriz teknik direktör değişikliklerini Radyospor'a değerlendiren Teknik Direktör Ziya Doğan ilginç açıklamalar yaptı. Doğan, “Bazı teknik adamlar bir yerlere nezaket ziyaretlerini çok yapıyor” dedi. NEDEN BEN DEDİM Sözlerine kendi t

Doğan: Köyün delisi ilan edildim
Süper Lig'de yaşanan sürpriz teknik direktör değişikliklerini Radyospor'a değerlendiren Teknik Direktör Ziya Doğan ilginç açıklamalar yaptı.

Doğan, “Bazı teknik adamlar bir yerlere nezaket ziyaretlerini çok yapıyor” dedi.

NEDEN BEN DEDİM
Sözlerine kendi transferlerini değerlendirerek başlayan Doğan, şöyle konuştu: “Malatyaspor'dan ayrılıp, Trabzonspor'a gittiğimde Atay Aktuğ'a 'başkan beni neden aldınız. Bunun için bir aracı kullandım mı?' diye sordum. Aktuğ da “Hayır,biz istatistiklere baktık ve sizi göreve getirdik” dedi.

Bunu her gittiğim yerde her başkana sordum. 'Neden ben?' diye.

GENÇ İSİMLER BU ORTAMDAN KAÇIYOR
Türkiye'de ki mevcut ortamın bozuk olduğunu ifade eden Doğan, “genç isimler neden iş bulamıyor ya da yeni isimlerin neden gündeme gelmiyor?” şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu:

“Türkiye'de çok önemli değerler yok oluyor. Bunun nedenine “sosyal ilişki eksikliği” diyorlar. Bu konuda farklı bir değerlendirme yapıyorum, bu yok oluşların nedeni; bazı meslektaşlarımı tenzih ederek söylüyorum, Türkiye'de bir yerlere nezaket ziyaretleri yapan teknik adamlar kazanıyor, dolayısıyla yeni isimler de çıkmıyor. Bu kaçınılmaz bir sonuç.”

İLİŞKİLERİN ÜZERİNE GİDİLMELİ
“Zamanı gelince konuşacağım çok şey var” diyen Doğan, doğruları söylediği için zaman zaman “köyün delisi” ilan edildiğini söyledi.

Doğan, sözlerine şöyle devam etti: “Ziya Doğan doğruları bu ülkede hep söyledi. Cesaretle bu olayların, ilişkilerin üzerine gidilirse bu işler Türkiye'de olmaz. Teknik Direktör değişikliği tabi ki çok doğal ancak bu işin etik kurallar içerisinde yapılması gerekiyor.

Türkiye'de antrenörler görevdeyken görüşmeler yapıyorlar. Zamanı geldiğinde Ziya Doğan'ın konuşacağı çok şey var. Konuştuğumda bir çok kişi kafasını kumun içine sokacak.

Yazıktır, ayıptır bu ülkede futbola emek veren, iyi şeyler yapabilecek insanlar şu ortamdan dolayı bu işin içine giremiyorlar aksine kaçıyorlar. Bunu kendim için söylemiyorum. Türkiye'de futbol adına etik olmayan işler oluyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor