Doğan Kararı Değerlendirdi

 Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun olaylı Sivasspor maçını tarafsız sahada seyircisiz yeniden oynatma kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şeyleri olmadığını söyledi.Trabzon'da yerel yayın yapan Mavi TV'de katıl

Doğan Kararı Değerlendirdi

 Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun olaylı Sivasspor maçını tarafsız sahada seyircisiz yeniden oynatma kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şeyleri olmadığını söyledi.

Trabzon'da yerel yayın yapan Mavi TV'de katıldığı spor programında kararı öğrenen Doğan, karara saygılı olduklarını belirterek, "Çıkacak karara saygı duymaktan başka yapacak bir şey yoktu. Biz de çıkacak her türlü karara saygılı olacağımızı söylemiştik. Çıkan karara saygılıyız. Ama üzgünüz, güzel oynadığımız ve galip bitireceğimiz bir maçı çıkan olaylar nedeniyle tekrar oynayacağız. Ama hakem o ölü topu başlatsa bunlar olmayacaktı, olaylar çıkmayacaktı" dedi.

Kamuoyunda herkesin Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılacağı yönünde Futbol Federasyonu'nun karar alacağı kanısının oluştuğunu, ancak Futbol Federasyonu'nun 29. maddesinin bazı kesimlerce iyi bilinmediğini ifade eden Doğan, "3 ihtimalli bir karar alınacaktı. Ya maç 3-0 hükmen Trabzonspor aleyhine karar verilecekti, ya maç Trabzonspor'a verilecek ya da maç tekrar oynanacaktı. Futbol Federasyonu, tekrar oynanması yönünde karar verdi. Hayırlısı olsun. Ama kazandığımız bir maçı tekrar oynamak zorunda kalacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor