Doğan; “Kaleci İhtiyacım Yok“

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında FC Otelul Galati takımına yenilmelerinin abartılmaması gerektiğini belirterek, rövanş maçında turu geçeceklerini söyledi.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı dü

Doğan; “Kaleci İhtiyacım Yok“

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında FC Otelul Galati takımına yenilmelerinin abartılmaması gerektiğini belirterek, rövanş maçında turu geçeceklerini söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Ziya Doğan, toplantının başında bazı gazetecilerin toplantıya geç kalması üzerine, bu durumun konsantresini bozduğunu, gazetecilerden bu konuda daha dikkatli olunmasını istedi. FC Otelul Galati ile deplasmanda oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Intertoto Kupası 3. tur ilk maçını değerlendiren Doğan, alınan mağlubiyetin çok büyütüldüğünü ve karamsar bir tablo çizildiğini kaydetti. Deplasmanda alınan 2-1'lik sonucu 'başarılı' olarak' değerlendiren Doğan, FC Otelul Galati maçında stoper sıkıntısı yaşadıklarını, Risp'in sakat olması dolayısıyla ligin ilk 4 haftasında forma giyemeyeceğini, bu nedenle ısrarlı bir şekilde stoper istediğini dile getirdi. Tayfun'u kesmediğini, adalesinde çekme olduğu için oynatamadığının altını çizen Doğan, kamuoyunda 'Tolga'ya yer açmak için Tayfun'u oynatmadığı' şeklindeki iddialarının ise çok saçma olduğunu söyledi.

"TAKIMI NASIL OYNATACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM"

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımından kiralanan Tolga Seyhan'ın takıma büyük fayda sağlayacağını savunan Doğan, Stepanov'un ise geldiğinden bu yana her hafta bir takıma transferle gündeme geldiğini ifade etti. Yönetim Kurulu ile herhangi bir sıkıntısının olmadığını kaydeden Doğan, takımı nasıl oynatacağına da kendisinin karar vereceğini söyledi. Ömer Rıza, Umut ve Yattara'nın eksiği olmasına rağmen hazır olduklarını dile getiren Doğan, "Bir takım 2 forvetle çıkar. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Bu takımın nasıl oynayacağını da teknik direktör olarak Ziya Doğan çok iyi biliyor, siz merak etmeyin" diye konuştu.

"RAKİP ÇOK DİSİPLİNLİ"

Intertoto Kupası'ndaki rakipleri FC Otelul Galati'nin çok disiplinli bir takım olduğunu belirten Doğan, ancak Trabzon'daki ikinci maçta turu geçeceklerine inandığını vurguladı. Rakipleri karşısında ilk maçta 60 dakika boyunca 10 kişi oynadıklarını, 60. dakikadan sonra çift santrafora döndüklerini kaydeden Doğan, "Bu değişikliği eğer yabancı bir hoca yapsaydı, kahraman ilan edilirdi. Bu konuda yapılan eleştirileri haksızlık olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

"KALECİ TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM" 

Bir soru üzerine transferde hata yapmadıklarını savunan Doğan, "Trabzonspor transferde geçen yıl yaptığı hatayı yapmadı. Akıllı ve bütçesine göre hareket etti. Şu andan itibaren de kaleci düşünmüyorum. Çünkü bu aşamadan sonra gelecek kalecinin bana faydası olmaz" dedi. Doğan, stoperlerin sakatlığı dışında hiçbir sorun bulunmadığını, stoperler hazır duruma geldiğinde Trabzonspor'un ligin en iyi takımı olacağını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor