D.Karadeniz takımı hocasını arıyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör arayışlarının devam ettiği bildirildi.Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Durugöl Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklama, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirterek, "Yeni tek

D.Karadeniz takımı hocasını arıyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör arayışlarının devam ettiği bildirildi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Durugöl Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklama, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirterek, "Yeni teknik direktörümüzün ismini önümüzdeki hafta açıklamış olacağız. Görüşmelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Uzun süre çalışabileceğimiz yeni bir teknik adamla yola devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Türkmen, "Mevcut kadromuzda durumu netleşmeyen oyuncularımız var. Transfer teklifi alması muhtemel oyuncularımız mevcut. Transfer komitemizin de daha önce anlaşma sağladığı genç ve yetenekli isimler var ancak durumu netleşmeyen oyunculardan dolayı bir şey yapamıyoruz. Bunların yakın bir zamanda belli olacağını umuyoruz" dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden takımlarıyla ilgili de yeni yapılanma içerisine gittiklerini belirten Türkmen, şunları söyledi:

"Basketbol takımımızla ilgili yeni bir liste oluşturduk. Basketbol şube sorumlusu olarak Akın Çiçek'i belirledik. Basketbolda Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil edeceğiz. Bu anlamda da Ordu'da geniş bir liste oluşturduk. Arkadaşlarımız bu yönde çalışmalarına başladı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler