Dizdar: "Şaşkınlık içindeyiz"

Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, oyuncuları İbrahim Akın ile İskender Alın'ın dün tutuklanması ilgili olarak, “İhtimal vermediğimiz bir durumla karşı karşıya kaldık. Büyük şaşkınlık içerisindeyiz. Üzüntümüzü tarif etmemiz mümkün değil” ifadelerini kulland

Dizdar: "Şaşkınlık içindeyiz"

Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, oyuncuları İbrahim Akın ile İskender Alın'ın dün tutuklanması ilgili olarak, “İhtimal vermediğimiz bir durumla karşı karşıya kaldık. Büyük şaşkınlık içerisindeyiz. Üzüntümüzü tarif etmemiz mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak bu oyuncular için nasıl bir karar alacakları konusunda ise Dizar, “Kulübümüzün yeni yönetimi oluştu ve yeni bir başkanımız var. Bu durumun hukuki sonuçlarını alır almaz, yönetim kurulu bir araya gelip konuyu değerlendirecek. Sonra da kulüp olarak ortaya koyacağımız tutum açıklanacak. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor