Diyanetspor'dan Trabzon'a ziyaret!

Bursa’da düzenlenen Diyanet Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Trabzon Diyanetspor yönetim, teknik heyet ve sporcuları şampiyonluk kupasıyla birlikte kulübe ziyaret ederek, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile görüştüler.Bursa

Diyanetspor'dan Trabzon'a ziyaret!

Bursa’da düzenlenen Diyanet Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Trabzon Diyanetspor yönetim, teknik heyet ve sporcuları şampiyonluk kupasıyla birlikte kulübe ziyaret ederek, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile görüştüler.

Bursa’da yapılan şampiyonada Ankara ve Bursa karmalarını yenerek şampiyon olan Trabzon Diyanetspor’un başkanı Hikmet Bulut, önümüzdeki dönemde din görevlileri arasında İtalya’da yapılacak şampiyonada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

Trabzonspor’un başarısı için her zaman dua ettiklerini sözlerine ekleyen Bulut, “Sayın Nevzat Şakar’a bu dönem yaptıkları başarılı transferler ve bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Asbaşkan Nevzat Şakar ise şampiyonluk kupasının Trabzon’a gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, başarılarından dolayı Bulut’a bir şilt verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor