Diyadin Play-Off a inanıyor

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, bu hafta sezonun son maçı olan Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, "Play-Off yolunda son maçımız olan Denizlispor'u yenerek camiamıza Süper Lig yolunu açmak istiyoruz" dedi.Ordu

Diyadin Play-Off a inanıyor

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, bu hafta sezonun son maçı olan Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, "Play-Off yolunda son maçımız olan Denizlispor'u yenerek camiamıza Süper Lig yolunu açmak istiyoruz" dedi.Orduspor'un 26 yıldır Süper Lig hayalini yaşadığını vurgulayan Mor-beyazlı teknik adam Diyadin, Denizlispor maçında tüm güçlerini ortaya koyacaklarını kaydetti. Diyadin, "Futbolcularımızla beraber 26 yıllık özlemin son bulması adına, her şeyimizi ortaya koyacağız. Elimizden geleni değil Süper Lig için daha fazlasını ortaya koyacağız. Orduspor çok tarihi bir noktadadır ve ligde 31 hafta geride kalmıştır. Bugün milyonlar harcayan bir çok kulüp yarıştan kopmuş, Orduspor Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Play-Off yolunda son maçımız olan Denizlispor'u yenerek camiamıza Süper Lig yolunu açmak istiyoruz" diye konuştu.

Diyadin, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki bu zorlu virajı dönerek mutlu sona ulaşacağız. Bu şehrin 26 yıldır Süper Lig hayali var. Bu takımı Süper Lig'e çıkaran teknik direktör olmak, futbolcularımda Süper Lig'e çıkaran takım olmak istiyor. Hep beraber güzel günler için kenetlenerek bu şehri mutlu sona ulaştıracağız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor