Diyadin gol sevincini yasakladı

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin'in 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında futbolculara gol sevincini yasakladığı ortaya çıktı.Deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek puan cetvelinde 3. sıraya yükselen Orduspor'da, teknik direk

Diyadin gol sevincini yasakladı

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin'in 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında futbolculara gol sevincini yasakladığı ortaya çıktı.


Deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek puan cetvelinde 3. sıraya yükselen Orduspor'da, teknik direktör Metin Diyadin'in maçtan önce soyunma odasında futbolcuların gol sevinci konusunda uyardığı ortaya çıktı. Soyunma odasında futbolcularına, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit olmasının ardından ülke genelinde adeta yas tutulduğu ortamda gol sevincinin uygun olmayacağını söyleyen Diyadin, "Gol atıldığında futbolcularda, teknik ekipte kimse sevinmeyecek. Asker selamı vereceksiniz" dediği öğrenildi.


Bunun üzerine Ordusporlu futbolcular ısınmak için sahaya çıkarken göğüslerinde Ay-yıldız bulunan formalarla çıktı. Ardından maçın 16. dakikasında Fatih Tekke attığı gole sevinmezken asker selamı verdi. Tekke'nin bu hareketi üzerine yabancı futbolcular Culio, Stancu, Garcia, Damlat ve Gosso'nun da bulunduğu diğer futbolcular asker selamı verdi. Yedek kulübesindeki teknik heyet ve futbolcularda atılan gollere sevinmedi.

TÜRKMEN: "ŞIMARMAYACAĞIZ"
Bu arada MKE Ankaragücü maçını değerlendiren Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Ankaragücü karşısında akıllı bir oyun sergilediklerini söyledi. Bazı pozisyonları değerlendirmeleri durumunda maçın daha farklı olacağını söyleyen Türkmen, "7 maçta 14 puan, 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkmış bir takım için oldukça önemli bir başarıdır. Ancak önümüzde daha çok zorlu maçlar var. Bunun bilincindeyiz ve şımarmayacağız. Biz her maçı final olarak görüyoruz" dedi.


Türkmen, Çarşamba akşamı oynayacakları Bursaspor maçından da 3 puan beklediklerini belirterek, "Bursaspor ve ardından Antalyaspor ile karşılaşacağız. Bu iki zorlu maç sürecini 3 puanlarla geçmek istiyoruz. Bu süreçte taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler