Divan seçimine doğru nabız yükseliyor

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor’da önümüzdeki günlerde yapılacak olan Divan Başkanlığı seçimleriyle ilgili ilk ortaya çıkan aday avukat Ali Sürmen oldu.Listesinde Mehmet Ongan, Erol Tuna, Selahattin Ahıskalı, Ömer Gürsoy ve İlyas Akçay yer alıyor. Diğe

Divan seçimine doğru nabız yükseliyor

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor’da önümüzdeki günlerde yapılacak olan Divan Başkanlığı seçimleriyle ilgili ilk ortaya çıkan aday avukat Ali Sürmen oldu.

Listesinde Mehmet Ongan, Erol Tuna, Selahattin Ahıskalı, Ömer Gürsoy ve İlyas Akçay yer alıyor. Diğer yandan Ali Sürmen ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir araya geldi.

HACIOSMANOĞLU'NUN DİVAN HAMLESİ

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu’nun bir süre önce tüzüğe aykırı üyeliklerin sorumluluğunun Yönetim Kurulu’nda olduğu yönünde yaptığı açıklama Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sinirlendirdi. Kurulla ilişkilerini donduran Başkan Hacıosmanoğlu, Divan’ın üyeliklerini takip eden sekreterini Ziyabey Tesislerinden Mehmet Ali Yılmaz tesislerine aldırdı. Başkan, söz konusu hamlesi ile fiili olarak Divan Başkanlık Kurulu’nun görev yapmasını engellemiş oldu.

HACIOSMANOĞLU KİMİ DESTEKLEYECEK?

Divan Başkanlık Kurulu seçimlerinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Ali Sürmen’i destekleyeceği ileri sürülüyor. Ali Sürmen ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Hacıosmanoğlu’nun Ali Özbak, Nizamettin Algan, Nevzat Şakar gibi isimler tarafından desteklenmesinin de kendisinden yana tavır koymasında etkili olduğu ifade edildi.

Yine de seçim zamanına kadar eski başkanlardan birinin ikna edilerek tek liste ile sandığa gidilmesi yönünde bir gündem oluşabileceği yorumları yapılırken, Ali Sürmen’in böyle bir durumda da genel kanaate göre tavır sergileme eğiliminde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca Ali Sürmen önümüzdeki günlerde listesinde yer vermeyi düşündüğü isimlerle toplantı yapacak. Yapılacak bu toplantının ardından da adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor