Divan Kurulunda Vahid Hoca hedefte

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor eski oyuncularından Serdar Bali divandaki konuşmasında, Vahid hocanın son maçtan sonra yaptığı açıklamalarını eleştirdi.“Gidin o’na söyleyin” diyerek yöneticilerin oturduğu yere bakan Serdar Bali, “Transferleri hocaya bı

Divan Kurulunda Vahid Hoca hedefte

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor eski oyuncularından Serdar Bali divandaki konuşmasında, Vahid hocanın son maçtan sonra yaptığı açıklamalarını eleştirdi.

“Gidin o’na söyleyin” diyerek yöneticilerin oturduğu yere bakan Serdar Bali, “Transferleri hocaya bırakmayacaksın. Hoca istediği yerdeki mevkileri söyleyecek. Bunu yaparsanız böyle yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşarsın. Vahiy anlatır gibi Vahid hocayı görmeyelim. Gidin o’na şunu söyleyin. “Başkanımı sevindirdiğim için çok mutluyum” dedi. O başkanı değil camiayı sevindirmeye uğraşsın zaten başkan onun arkadaşı” dedi.

Bali, üye ve banka kredileriyle ilgili, “Üye tartışmasını gereksiz buluyorum. Çok kafamıza takmayalım. Korkmamıza gerek yok. Ayrıca bir kredi alındı 9 yıllık. Faizler düştü. Anlayamadığım bir şey var, 2 yıl ödemesiz. Neden? 2 yıl ödemeli olsun, sizin olduğunuz dönem de bir ödeme olsun. Neden ödeme yapmıyorsunuz?” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler