Divan başkanı Sürmen’den karar yorumu

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen Yargıtay’ın onadığı karar hakkında Haber61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.Divan Başkanı Ali Sürmen yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulunun Yargıtay kararının kendisine tebliğini yani kongre ka

Divan başkanı Sürmen’den karar yorumu

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen Yargıtay’ın onadığı karar hakkında Haber61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Divan Başkanı Ali Sürmen yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulunun Yargıtay kararının kendisine tebliğini yani kongre kararı almak için tebliğini bekleme mecburiyeti yoktur. Ancak karar kesinleştikten sonra kongre yapacağını düşünüyor ise o zaman zaten karar düzeltme yoluna gidecektir. Kongre kararı almayacak demektir. Ama benim tavsiyem Trabzonspor zor günler geçirdi. Yönetim ile yönetim dışındakiler hep beraber ortak akıl üretmek zorundayız. Birbirimizi suçlayarak çözüm üretemeyiz. Birbirimize karşı durarak çözüm üretemeyiz, ortak akılla Trabzonspor’un menfaati neyse onu yapmak lazım. Yönetiminde bu yolda hareket edeceğini diğer arkadaşların da daha tahrik etmeyen beyanlar vermesini düşünüyorum. Çözüm üretmek için herkesin fikir üretmesi gerek" ifadelerine yer verdi.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor