Divan Başkan adayından mektup

Trabzonspor'da, 14.02.2015 tarihinde, KTÜ Osman Turan Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan Divan Kurulu Kongresi öncesinde, Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı Nadir Saral, tüm Divan Kurulu üyelerine mektup yazarak destek istedi.İşte o mektup :Trabzo

Divan Başkan adayından mektup

Trabzonspor'da, 14.02.2015 tarihinde, KTÜ Osman Turan Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan Divan Kurulu Kongresi öncesinde, Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı Nadir Saral, tüm Divan Kurulu üyelerine mektup yazarak destek istedi.

İşte o mektup :

Trabzonsporumuzun Değerli Divan Üyesi,

14 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan 15. dönem Divan Başkanlık Kurulu seçiminde aday olarak sizlerin karşısına çıkmaktan onur duyuyoruz.

Trabzonsporumuz 1967 yılında kurulmuş olmasına rağmen şehrimizdeki futbol geleneği, 1900 lü yıllarda başlamıştır. Geçmişte kendine has bir model seçen kulübümüz, ilklere imza atmış, statükoya başkaldırmış, paraya karşı emeğin savaşını vermiş, sonuncusu 2010-2011 sezonunda olmak üzere birçok şampiyonluklar yaşamıştır.

Trabzonspor'umuzun o başarılı günlerinin en büyük şahitleri sizlersiniz.

Son yıllarda Trabzonspor'un geleneklerinden uzaklaştığını, başkalaştığını görmekteyiz.  Geçmişi başarılarla dolu olan Trabzonsporumuz, geleceğinde de başarılı olmalıdır. Camiamızın, bir an önce eski başarılı günlerine dönebilmesi için hepimize büyük görevler düşmektedir.Başarmak için de camianın birleşmesi, bütünleşmesi şarttır.

Bizler de bu bütünleşmeye katkı sağlamak amacı ile aday olduk.

Seçildiğimiz takdirde, tüzüğümüzün bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

Trabzonspor Tüzüğü'nün Divan Başkanlık Kuruluna biçtiği görev; yolunu kaybedenlere pusula olmak, ışığını kaybedenleri aydınlatmaktır. Bizlere düşen, emaneti, teslim aldığımızdan daha iyi durumda teslim etmektir.  Bizlere düşen, geçmişte olduğu gibi ülke ve dünya futbolunda saygı duyulan bir Trabzonspor için çaba göstermektir.

Trabzonsporumuzda aklı, mantığı, hoşgörüyü, saygıyı, uzlaşıyı hâkim kılmak için sizden yetki almak, sizinle birlikte çalışmak istiyoruz.

Saygılarımızla,

Nadir Saral

Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı

nadir-saral-mektup.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler