"Dişe diş mücadele oldu"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 3-2 yenen Trabzon Karadenizspor'da, futbol şube sorumlusu Derviş Köz, rakiplerini yenerek seri galibiyetlerini devam ettirdikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Köz, Yimpaş Yozgatspor maçının zor g

"Dişe diş mücadele oldu"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 3-2 yenen Trabzon Karadenizspor'da, futbol şube sorumlusu Derviş Köz, rakiplerini yenerek seri galibiyetlerini devam ettirdikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Köz, Yimpaş Yozgatspor maçının zor geçtiğini belirterek, ''Her şeyden önce çok çekişmeli ve zevkli bir maç oldu. Yimpaş Yozgatspor, bu maçta varını yoğunu ortaya koydu. Canlarını dişlerine takarak bizden puan almak için uğraştılar'' dedi.

Kendilerinin de ilk yarıya kötü başladığını ifade eden Köz, ''Ama ilk golü biz bulduk. Penaltıdan beraberliği sağladılar. Daha sonra duran toptan bir gol yedik, ardından beraberliği skoru 2-2'ye götürdük. Maçın son 10 dakikasında bulduğumuz golle sahadan galip ayrılmayı başardık. Dişe diş bir maç oldu. Aldığımız bu galibiyetle son 3 haftayı galibiyetle kapatmış olduk. Galibiyet serisini sürdürdüğümüz için sevinçliyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler