Diouf'ta yeni gelişme!

Trabzonspor'un uzun süre gündeminde kalan ancak araya başka taliplerinde girmesiyle alınamayan Mame Diouf'ta yeni bir gelişme daha yaşandı.Senegalli yıldızın peşinde olan Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg  bu transferden vazgeçtiğini açıkladı.  Wolfsburg

Diouf'ta yeni gelişme!

Trabzonspor'un uzun süre gündeminde kalan ancak araya başka taliplerinde girmesiyle alınamayan Mame Diouf'ta yeni bir gelişme daha yaşandı.

Senegalli yıldızın peşinde olan Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg  bu transferden vazgeçtiğini açıkladı.  

Wolfsburg Sportif Direktörü Dieter Hecking yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağız. Diouf’a da bu seviyede oynama şansı sunduk. Ancak bir türlü yaptığımız teklife yanıt vermedi. Sürekli cevabını erteledi. Sanırım ekonomik olarak daha iyi bir teklif bekliyor. Bu nedenle biz de kendisini transfer etmekten vazgeçtik. Listemizdeki diğer forvetlere yöneldik” ifadelerini kullandı. Alman basınına göre Diouf’tan vazgeçen Wolfsburg, Hamburg’un golcüsü Lassoga’yı transfer edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor