Diouf transferinde neler oldu?

-Haber61.net spor servisi- Trabzonspor Başkan Danışmanı Serhat Altıncı , Diouf transferine ilişkin çıkan haberlere ateş püskürdü.Haber61'e konuşan Altıncı; “Diouf’un resmi menajeri Jim Solbakken ile ara transfer döneminde bizzat görüştüm. Bu görüşme önces

Diouf transferinde neler oldu?

-Haber61.net spor servisi- Trabzonspor Başkan Danışmanı Serhat Altıncı , Diouf transferine ilişkin çıkan haberlere ateş püskürdü.

Haber61'e konuşan Altıncı; “Diouf’un resmi menajeri Jim Solbakken ile ara transfer döneminde bizzat görüştüm. Bu görüşme öncesinde de kulüp yetkililerinden görüşme için izin de aldık. Tüm görüşmelerimiz resmi olarak gerçekleşti. Temsil ettiğimiz kulüp Trabzonspor bunu herkes bilsin. Amatör küme takımında bile yaşanmayacak bir  olayı koskoca Trabzonspor camiasına mal etmek ayıptır. Bir menajer eskisinin yazdığı senaryonun bu kadar geniş yankı uyandırmasını da anlamak mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Altıncı ayrıca Diouf ile temaslarının devam ettiğini belirterek “ Trabzonspor olarak transfer döneminde talip olduğumuz bir yabancı oyuncunun önce kulübü ile sonrasında da kendi resmi temsilcisi ile temasa geçeriz. Bunun dışındaki tüm yorumlar sırtlanların yazdığı saçma bir senaryodan ibarettir.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler