Dilmen'in TS maçı ile ilgili iddiası

Maç bir gece önce bitmişti iddiasını ortaya atan Rıdvan Dilmen, gerekçe olarak Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan kayıplarını gösterdi. Dilmen'in ilginç analizi şöyle... Maç dün bitmişti Bir gece önce saat 12'ye 10 kala iki takımın oyun stratejileri bell

Dilmen'in TS maçı ile ilgili iddiası

Maç bir gece önce bitmişti iddiasını ortaya atan Rıdvan Dilmen, gerekçe olarak Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan kayıplarını gösterdi. Dilmen'in ilginç analizi şöyle...

Maç dün bitmişti

Bir gece önce saat 12'ye 10 kala iki takımın oyun stratejileri belli olmuştu aslında. Önce Fenerbahçe üç puan kaybetmiş, ardından Galatasaray iki puan bırakmıştı. Ertuğrul Sağlam ve Ersun Yanal bu yüzden inanın beraberliğe maç başlamadan razıydı. İte kaka bir tane atarsak bitiririz diye düşündüler.

Maç boyunca pozisyon olmaması bunu gösteriyordu zaten. İki takım da orta sahayı kalabalık tutuyor, savunmayı çakılı oynatıyor, hiçbir bölümde risk almıyordu. Hem savunmalar orta sahaya çıkmayınca, hem de iki ön libero emniyetçi olarak durunca oyun kitlendi. Gol tamamen tesadüflere ve karambollere kaldı.

Resmen uyuttular
Oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçince her iki yarıda birkaç dakika Beşiktaş, birkaç dakika Trabzonspor baskılı görünüyordu. Baktığınız zaman 6'şar puanlı iki takımın mücadelesinde ekran başındakiler de, statta maçı izleyenler de resmen uyudular.

Benim en çok dikkatimi çeken oyuncu sağbek Tayfun'du. Açıkcası çok beğendim. Trabzon adına Hüseyin de çok iyi oynadı. Zaten geçtiğimiz yıllara nazaran defansın göbeğini sağlama aldıkları için zor hata yapıyorlar. Song ve Egemen tehlikeli bölgelerde müthiş hamlelerde bulunuyor.

Beşiktaş arzulu ve istekliydi ama rakip yarı alanda çabuk kateden oyuncusu olmadığı için - Holosko gibi - yavaş paslarla veya driplinglerle ileriye gitmek istediler. Serdar ile Aydın bu driplingler sırasında çok top kaybı yaptılar. Aslında Trabzonspor - Beşiktaş maçı bir gece önce berabere bitmişti.

Hakem sertliğe izin verdi, oynatmaya çalıştı. Zaten kendisini çok beğeniyordum, yine olumlu not aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor