Dilmen canlı yayını terketti!

A Milli Takımımızın Almanya'ya 3-1 mağlup olduğu maçın son anlarında ilginç bir olay yaşandı.Cuma akşamı TT Arena Stadı'nda oynanan ve Almanya'nın Millilerimizi 3-1 mağlup ettiği maçın son anlarında Rıdvan Dilmen daha fazla dayanamadı ve maçı bıraktı.Karş

Dilmen canlı yayını terketti!

A Milli Takımımızın Almanya'ya 3-1 mağlup olduğu maçın son anlarında ilginç bir olay yaşandı.

Cuma akşamı TT Arena Stadı'nda oynanan ve Almanya'nın Millilerimizi 3-1 mağlup ettiği maçın son anlarında Rıdvan Dilmen daha fazla dayanamadı ve maçı bıraktı.

Karşılaşmayı yorumlayan usta yorumcu Rıdvan Dilmen Türkiye'nin kötü futboluna daha fazla dayanamadı ve maçı anlatan Ercan Taner'e "Kulaklığı çıkarıyorum, kusura bakma" dedi ve yayınını terk etti.

Rıdvan Dilmen maç esnasında da "Bana Türkiye'den Alman Milli Takımı'na hangi oyuncuyu alırsın? 2 oyuncu anca bulursun." şeklinde serzenişte bulunarak Milli Takım'ın oynadığı kötü futü futbola dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor