Digiturk krizine TFF el koydu

Ligin yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk'ün satışından dolayı Süper Ligkulüplerine ödeyemediği 200 milyon lira krize neden oldu.Transfer döneminde yayıncı kuruluş Digitürk'ten gelecek olan parayı gelen projelerinin bir kısmını hazırlayan Süper Lig

Digiturk krizine TFF el koydu

Ligin yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk'ün satışından dolayı Süper Ligkulüplerine ödeyemediği 200 milyon lira krize neden oldu.


Transfer döneminde yayıncı kuruluş Digitürk'ten gelecek olan parayı gelen projelerinin bir kısmını hazırlayan Süper Lig kulüpleri, yapılması gereken ödemeler yapılmayınca zor durumda kaldı.

TFF KASASINDAN ÖDEME YAPTI

Ödemelerin yapılmaması Süper Lig kulüplerinin tranfer planlarını alt üst ederken, devreyeyine Türkiye Futbol Federasyonu girdi ve yapılması gereken 200 milyon liralık ödemenin 150 milyon lirasını kendi kasasından yaparak adeta can simidi oldu.

Daha önce de yayıncı kuruluşun, benzer şekilde ödemelerini geciktirmesiyle yaşanan krizi, kendi kasasından ödeme yaparak mağduriyet giden TFF'nin konuyu önümüzdeki günlerde masaya yatıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler