Didier Zokora'da Son Durum!

Trabzonspor’un transfer çalışmalarında yer alan bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Zokora ve kulübüyle kesin olarak anlaştıklarını dile getirdi.SEVILLA İLE DE ZOKORA’YLA DA ANLAŞTIK, ARTIK ZOKORA TRABZONSPOR’DA…Radyospor’a açıklama y

Didier Zokora'da Son Durum!

Trabzonspor’un transfer çalışmalarında yer alan bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Zokora ve kulübüyle kesin olarak anlaştıklarını dile getirdi.

SEVILLA İLE DE ZOKORA’YLA DA ANLAŞTIK, ARTIK ZOKORA TRABZONSPOR’DA…

Radyospor’a açıklama yapan Bekiroğlu, “Dider Zokora, teknik kadromuzun en çok istediği oyuncuydu. Özellikle istediğimiz bir oyuncuydu. Zokora ve kulübüyle her konuda anlaştık. Kimsenin şüphesi olmasın. Uzun zamandır sonuçlandırmaya çalıştığımız bir transferdi. Transfer sonuçlandı. Artık Zokora Trabzonspor’da…” dedi.

SELÇUK VE EGEMEN’E TEŞEKKÜRLER, ÇOK DAHA İYİ FUTBOLCULARI ALACAĞIZ

Takımdan ayrılan Selçuk ve Egemen’e, hizmetlerinden dolayı, teşekkür eden “Bekiroğlu, Selçuk ve Egemen bizi çok iyi hizmetlerde bulunup ayrıldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun. Kariyerleri bundan sonra da başarılarla dolu olur. Fakat Trabzonspor’da giden her futbolcunun yeri daha iyisiyle doldurulur. Takımımız her zamanki gibi şampiyonluk yürüyüşüne devam eder. Zokora’yla başladık. Her konuda anlaştık, devamı gelecek taraftarımızı hiç merak etmesin, onların gönlünü rahatlatacak çok işi transferler olacak” diye konuştu.

KLOSE, SADECE ALTERNATİFLERDEN BİR TANESİ

Kolse, konusuna da değinen Tuncay Bekiroğlu, “Listemizde pek çok isim var. Miroslav Klose de bunlardan bir tanesi. Diğer isimler de dünya çapında oyuncular. Teknik kadromuzun vereceği rapor doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bu sadece alternatiflerden bir tanesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor