"Devreyi lider bitirmek istiyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda İnegölspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ''Sarıyer'i de yenerek devreyi lider bitirmek istiyoruz'' dedi. Çapanoğlu, İnegölspor maçından büyük bir

"Devreyi lider bitirmek istiyoruz''
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda İnegölspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ''Sarıyer'i de yenerek devreyi lider bitirmek istiyoruz'' dedi.
 
Çapanoğlu, İnegölspor maçından büyük bir başarıyla ayrıldıklarını söyledi.
 
Zor bir deplasmanı galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çapanoğlu, "Buradan puanlarla dönmek, ligdeki iddiamızı sürdürmemiz bakımından çok önemliydi. Oyuncularıma ve bizi İnegöl'de yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim'' diye konuştu.
 
Çapanoğlu, kazandıkları galibiyetin en yakın takipçileri İnegölspor'a karşı olduğundan 6 puan değerinde olduğunu vurguladı.
 
Kendileri 3 puan kazandığı gibi zirvedeki en önemli rakiplerinden birinin 3 puan almasının da önüne geçtiklerini dile getiren Çapanoğlu, "Rakibimizle puan farkını 6'ya çıkardık. İlk yarıyı lider bitirebilmemiz için bu hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Sarıyer maçını, saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kazanmamız gerekiyor. Sarıyer'i de yenerek devreyi lider bitirmek istiyoruz. İlk yarı sonunda yapacağımız yeni takviyelerle takımımızı daha da güçlendirerek PTT 1. Lig'e çıkarmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor