Devler Türkiye'ye ayak bastı

A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Ukrayna karşılaşmasını kazanarak önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "4'de 4 yaptık ve hedefimize bir adım daha yaklaştık. Biz şampiyona öncesinde altı maçımızın tamamını da kazanmayı ve grup liderliğin

Devler Türkiye'ye ayak bastı
A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Ukrayna karşılaşmasını kazanarak önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "4'de 4 yaptık ve hedefimize bir adım daha yaklaştık.

Biz şampiyona öncesinde altı maçımızın tamamını da kazanmayı ve grup liderliğine ulaşmayı hedefliyorduk. Önümüzde Belçika ile oynayacağımız önemli bir maç bulunuyor.

Grup liderliğimiz açısından da önemli bir karşılaşma olacak. Seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. Amacımız Fransa maçına kadar grup liderliğini garantilemiş olmak" diye konuştu.

"12 Dev Adam", grubunda 17 Eylül Çarşamba günü Belçika ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor