Dev transfer gerçekleşti ama...

Barcelona Griezmann'ı açıkladı ama...

Dev transfer gerçekleşti ama...

Barcelona, yıllardır gündemde olan Antoine Griezmann transferini resmen açıkladı. Fransız oyuncu için sözleşme fesih maddesi olan 120 milyon euronun ödendiği öğrenildi.Griezzman'la 5 yıllık sözleşme imzalandığı ve çıkış maddesinin ise 800 milyon euro olduğu belirtildi.

Bedel ödendi, transfer tamamlandı

Antoine Griezmann’ın temsilcileri gündüz saatlerinde La Liga ofisine giderek oyuncu için gerekli parayı yatırdılar. 120 milyon euroluk serbest kalma bedeli için ellerinde bavullarla gelen temsilcilerin ödeme işlemi beklendi, bu işlem tamamlandıktan sonra transfer resmen açıklandı.

Atletico Madrid transferi yargıya taşıyor

Atletico Madrid, Griezmann'ın serbest kalma bedeli 200 milyon eurodan 120'ye düşmeden önce Barcelona ile anlaştığını ve bu nedenle hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler